Angelina Jolie și Brad Pitt, împreună de Ziua Recunoștinței. Există șanse de împăcare?

Cei doi actori se află în plin divorț, însă nu pot face abstracție de faptul că au șase copii care trebuie protejați cât mai bine posibil de tot ce presupune despărțirea părinților lor. Și cum fac acest lucru? O reuniune a întregii familii poate fi soluția!

Angelina Jolie and Brad Pitt at the Los Angeles Premiere of INGLORIOUS BASTERDS held at the Grauman's Chinese Theatre in Hollywood, CA on Monday, August 10, 2009. Photo by Pedro Ulayan_Pacific Rim Photo Press / PictureLux

Se duc lupte aprige pe custodia celor șase copii ai lor! Echipele juridice ale celor doi actori negociază la sânge condițiile de divorț, însă cei doi părinți nu pot să nu se gândească și la efectul pe care despărțirea părinților o poate avea asupra lor.

Astfel, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt pe cale să lase deoparte problemele lor și să petreacă împreună Ziua Recunoștinței – sărbătoare care are loc pe 24 noiembrie – de dragul copiilor. Presa americană susține că actrița de 41 de ani l-ar fi sunat personal pe Brad ca să-l invite la cina de Tranksgiving.

Se pare că Shiloh (10) și-ar fi implorat părinții să se comporte drăguț unul cu altul măcar de sărbători. “Brad i-a mulțumit Angelinei pentru invitație și i-a spus că ar fi o idee bună ca familia să se reunească de Ziua Recunoștinței”, a declarat o sursă pentru un tabloid american.

Fanii Brangelinei vor fi, însă, dezamăgiți să afle că pacea pe care cel mai probabil o vor face Angie și Brad de sărbători nu prevestește o împăcare. Divorțul nu este anulat, lucrurile vor reveni la situația actuală după Thanksgiving.INAPOI LA PRIMA PAGINA