Angelina Jolie și Brad Pitt merg mai departe cu divorțul. S-au înțeles asupra termenilor și condițiilor!

Anunțul separării lor a venit ca un trăsnet la Hollywood și, la mai bine de un an și jumătate de când fostul cuplu și-a spus adio, se pare că divorțul celor doi are mari șanse să se pronunțe.

Se pare că Angelina și Brad au ajuns la un acord în ceea ce privește creșterea copiilor și alți termeni ai divorțului. Au mers mai departe cu viața lor separată, așa că nu mai e cale de întors. Se așteaptă ca divorțul să se finalizeze în următoarele săptămâni, căci au fost de acord asupra termenilor. Conform presei străine, cei doi actori de la Hollywood au ajuns la o înțelegere de dragul celor șase copii ai lor, procedurile fiind iminente, mai ales că foștii parteneri ar avea relații separate. „Au fost de acord cu termenii divorțului. Actele au fost finalizate de reprezentanții ambelor părți, dar vor fi depuse în câteva săptămâni. Este o mare schimbare față de atunci când s-au despărțit, Angelina făcând demersuri legale împotriva lui Brad, dar acum părțile au ajuns la o înțelegere. Amândoi cred că este crucial să aibă o relație bazată pe respect, de dragul copiilor”, a declarat o sursă pentruThe Sun.

Divorțul nu s-a putut pronunțat din cauza neînțelegerile dintre cei doi din ultimele luni, asta incluzând dezacordul Angelinei pentru accesul lui Brad în viața celor șase copii ai lor. Brad și Angelina sunt părinți pentru Maddox, 16, Zahara, 13, Pax, 14, Shiloh, 11 ani și gemenii în vârstă de 9 ani, Knox și Vivienne.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA