Angelina Jolie și Brad Pitt s-au reunit în Los Angeles!

După câteva zile petrecute separat, soții Jolie-Pitt s-au reunit cu copiii lor la reședința din Los Angeles. Fotografiile recente, surprinse de paparazzi, le-au dezvăluit planurile.

brad
Brad, foarte grăbit pe aeroportul din LAX

Weekendul trecut, l-am găsit pe Brad Pitt urmărind cursa automobilistică Le Mans, alături de alți actori faimoși. Azi, însă, actorul a luat primul zbor spre Los Angeles pentru a se alătura familiei sale. Îmbrăcat destul de sobru, celebrul actor în vârstă de 52 de ani a zâmbit discret la întâlnirea cu paparazzi, pe aeroportul din Los Angeles, și a refuzat să dea autografe celor prezenți acolo.

angi
Angi le-a zâmbit celor prezenți pe aeroport

Soția sa, însă, a fost ceva mai zâmbitoare atunci când a aterizat pe plaiurile hollywoodiene, după câteva zile petrecute în New York. Surprinsă de paparazzi alături de micuțul Knox și de fratele lui mai mare Maddox, Angi părea chiar fericită că se-ntoarce în sfârșit acasă, mai ales că ultimele luni și le-a petrecut în Anglia, unde au închiriat o locuință. Aceasta era îmbrăcată într-un outfit all black, așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA