Angelina Jolie și cei șase copii, intervievați de FBI

Când credeam că lucrurile s-au liniștit și că cei doi se concentrează pe a-i face pe copii să se simtă din nou  în siguranță, aflăm că apele sunt la fel de tulburi și că FBI încă investighează incidentul ce a avut loc în avion, care, practic, a produs ruptura definitivă dintre soții Jolie-Pitt.

poza
Doi agenți FBI s-au prezentat la actriță acasă

Cele mai noi informații de la Hollywood spun că Angelina Jolie și cei șase copii ai ei au fost intervievați mai bine de trei ore de către agenți FBI cu privire la incidentul care a avut loc pe 14 septembrie, în avionul privat spre locuința din Los Angeles.

Potrivit TMZ, forțele de ordine au mers în Malibu, acolo unde Angi și copii ei locuiesc într-o vilă închiriată. Oficialitățile au dorit ca Jolie să  povestească pas cu pas toată situația pentru a stabili cu precizie partea de vinovăție a lui Brad Pitt.

Amintim că pe 19 septembrie, Angelina Jolie a depus actele de divorț, citând ”diferențe ireconciliabile”. Ulterior, s-a aflat că-n timpul zborului spre USA a avut loc o altercație între cei doi, iar fiul cel mare al cuplului, Maddox, ar fi sărit în ajutorul mamei sale, ceea ce l-a făcut pe Brad să-și piardă cumpătul. Brad a negat toate aceste acuzații ulterior, însă autoritățile s-au sesizat și încearcă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat.

Brad este în prezent investigat atât de protecția copilului, cât și de FBI, date fiind acuzațiile de alcoolism și violență față de Maddox.

foto: captură DailyMailINAPOI LA PRIMA PAGINA