Angelina Jolie și Gwyneth Paltrow, victimele abuzurilor sexuale ale lui Harvey Weinstein. Dezvăluirile lor șocante!

El este acum cel mai mediatizat om al momentului, după ce scandalul sexual care îl are protagonist a zguduit Cetatea Filmului. Harvey Weinstein, unul dintre cei mai influenți producători de la Hollywood, câștigător al premiului Oscar, este acum blamat de o mulțime de femei, fie ele celebre sau nu, iar dezvăluirile lor sunt de-a dreptul șocante. În timp ce unii își dau cu părerea despre acest scandal, iar alții îi iau apărarea, actrițe celebre ies la înaintare cu niște replici dure la adresa omului cu care, la un moment dat în cariera lor, s-au intersectat, iar întâlnirea nu a fost deloc una lipsită de tensiune.

Angelina a fost și ea victima abuzurilor lui Harvey.

Angelina Jolie și Gwyneth Paltrow se numără printre actrițele celebre care au avut de-a face cu comportamentul inadecvat al lui Harvey pe care l-a avut în ultimii 30 de ani, iar dezvăluirile lor legate de abaterile sexuale ale producătorului de film sunt șocante. Potrivit New York Times, Angelina Jolie și Weinstein, în vârstă de 65 de ani, au avut un moment nedorit de actriță, într-o cameră de hotel prin anii 1990, în timpul lansării filmului „Playing by Heart”, în care Jolie a fost actrița principală: „Am avut o experiență urâtă cu Harvey Weinstein în tinerețe și, ca rezultat, am ales să nu mai lucrez niciodată cu el și să-i avertizez pe alții atunci când vor să o facă”, a declarat Angi pentru The New York Times. „Acest comportament față de femei, în orice domeniu, în orice țară, este inacceptabil”.

Gwyneth Paltrow și Harvey Weinstein la o gală de film prin 2002.

Dacă Jolie nu a vrut să dea detalii picante despre experința neplăcută prin care a trecut, ei bine, Gwyneth Paltrow a decis să spună lucrurilor pe nume, oferind o imagine de ansamblu a unei traume de-a sa din tinerețe. Și ea a fost nefericita protagonistă a unei experiențe similare cu cel mai influent om din industria cinematografiei. Actrița a susținut că, după ce producătorul i-a oferit rolul principal în filmul „Emma” (1996), a invitat-o  la Hotelul Peninsula din Beverly Hills pentru o întâlnire de lucru care s-a încheiat cu el pipăind-o pe actriță și sugerându-i să-i facă masaj erotic în dormitor.  „Eram doar un copil, am fost șocată”, a povestit actrița  în vârstă de 45 de ani, care avea doar 22 de ani în timpul presupusei întâlniri. Paltrow a refuzat presupusele avansuri ale lui Weinstein și i-a povestit totul iubitului său de pe atunci, Brad Pitt, care ulterior s-a căsătorit cu o altă femeie agresată de același bărbat, Angelina Jolie. Mai mult, conform Us Weekly, după această întâmplare, Brad Pitt l-a confruntat pe Weinstein la o premieră de film, faptă care a atras după sine amenințări la adresa lui Paltrow, dacă va povesti cele întâmplate:  „Am crezut că mă va concedia”, a spus ea. „A țipat la mine la telefon. A fost brutal.”

Foto: Getty Images

 INAPOI LA PRIMA PAGINA