Angelina și copiii, suprinși de paparazzi. Iată cât au crescut!

Citeste tot despre:

, , , , , ,

În preajma sărbătorilor de iarnă, Angelina Jolie și-a dus copiii într-o vacanță, la munte. Ieri, însă, au luat primul zbor din Denver (Colorado) spre Los Angeles. Tocmai în aeroport i-au surprins și paparazzi, pe când mama Angi și cei șase copii se pregăteau de călătorie.

Angelina și cei șase copii s-au bucurat de sărbătorile de iarnă pe pârtie, în stațiunea Crested Butte. Însă, acum a venit timpul să se întoarcă acasă. Un paparazzo i-a surprins fix când se urcau la bordul avionului, ce avea să-i ducă în Los Angeles.

angelina-jolie
Jolie arată mai bine ca oricând

În imaginile respective, Angelina arată așa cum n-a mai făcut-o de mult: relaxată, senzuală și foarte fresh! Îmbrăcată într-un outfit all black, și accesorizată cu o geantă oversized și o pereche de ochelari, Angi arată ca odinioară: tânără și foarte sexy. Mda, știm pe cineva care o să fie foarte gelos la vederea acestor imagini.

shiloh
Shiloh nu s-a dezlipit de chitara acustică

Cât despre copii, Shiloh (10 ani) este cea pe care paparazzo a reușit s-o surprindă cel mai bine. Cel mai mare copil biologic al actriței și-al fostului soț, Brad Pitt, era îmbrăcat lejer, într-un outfit sport, și căra în brațe o chitară, de care ar fi pasionată în ultima vreme.

maddox
Maddox

În aceste fotografii a fost surprins și Maddox (15 ani), fiul adoptiv al cuplului, cel despre care s-a spus că ar fi cauzat ruptura dintre Angelina și Brad. Acesta era îmbrăcat într-o ținută sport, asemenea surorii lui Shiloh. Ceva mai discret, însă, Maddox părea cufundat în gânduri, ascultând muzică.

52270974 Actress Angelina Jolie is spotted out getting ice cream with her kids Shiloh and Knox in Crested Butte, Colorado on January 2, 2016.  Angelina is enjoying a winter vacation with her kids minus her estranged husband Brad Pitt with whom she split with late last year. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Shiloh, Knox și Angelina Jolie

Ceilalți copii ai Angelinei n-au fost surprinși la îmbarcarea în avion, însă am avut ocazia de a-i vedea cu câteva zile înainte, în Crested Butte, când au ieșit în oraș. În acele fotografii, geamănul Knox (8 ani) și sora lui biologică, Shiloh, au fost văzuți bucurându-se de o înghețată, în timp ce mama lor bea o cafea.

familie jolie
Instructorul de schi, Vivienne, Zahara și Angelina Jolie

Pe jumătatea geamănă a lui Knox, fetița Vivienne, am văzut-o, însă, pe pârtie, bucurându-se de vremea bună și de pârtia lungă. Tot pe pârtie am văzut-o și pe Zahara, fetița adoptivă a lui Jolie, în vârstă acum de 11 ani.

52272109 Angelina Jolie and Brad Pitt's sons Pax and Maddox Jolie-Pitt are spotted out for lunch with some friends and their bodyguard in Studio City, California on January 3, 2016. The pair just returned from a winter vacation in Colorado with their mother and siblings earlier today. Angelina and the rest of the kids went home while these two hit up a local restaurant. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Pax, în spatele lui fiind fratele Maddox

Pe Pax (13) l-am zărit la întoarcerea din Colorado, pe când lua masa în oraș alături de niște prieteni, în California. Acesta era acompaniat de un bodyguard, și părea destul de relaxat și fericit că s-a revăzut cu prietenii lui.

foto: hepta, captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA