Angelina vrea să adopte din nou? Ea și cei șase copii s-au întors în Cambodgia!

Umblă vorba pe la Hollywood că Angie ar avea de gând să-și mărească familia, chiar dacă Brad Pitt nu mai e prin preajmă. Chipurile, actrița ar vrea să adopte din nou copii care vin din familii defavorizate din Cambodgia.

Angelina Jolie pe aeroportul din Los Angeles

În ultima vreme, o vedem pe mămica Angelina doar în drum spre Cambodgia sau prin Cambodgia. De aici și zvonurile cum că aceasta ar avea de gând să le aducă un frățior sau o surioară celor șase copii ai săi, adoptând un nou copil din zonele defavorizate.

Se zvonește că ar vrea să adopte încă un copil

Ei bine, nu știm dacă aceste zvonuri au vreun sâmbure de adevăr, căci Angie n-a dat nimic de înțeles în acest sens, dar e clar că s-a atașat destul de tare de această țară din sud-estul Asiei, din moment ce nu poate sta departe de ea mai multe săptămâni, deși a terminat de mult filmările la pelicula „They First Killed My Father”.

Actrița era foarte protectoare cu cei șase copii ai săi

Paparazzi i-au surprins pe cei șapte, sâmbătă, pe aeroportul din Los Angeles, în timp ce se îmbarcau în avionul cu destinația Cambodgia. Îmbrăcată într-un trench alb și o rochie albă, celebra actriță a fost o prezență extrem de șic printre călătorii extaziați de prezența ei. Foarte protectoare, însă, Angie a avut o singură grijă pe aeroport, aceea de a-și feri cei șase copii de paparazzi curioși.

foto: SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA