Anna Faris are un nou iubit. Cu cine l-a înlocuit pe fostul soț, Chris Pratt?

La începutul lunii august anunțau despărțirea, după 8 ani de mariaj, iar pentru Anna Faris și Chris Pratt, tatăl copilului său, nu mai este cale de întors. Au un copil împreună, un băiețel de 5 ani pe nume Jack Pratt și chiar au încercat să facă terapie de cuplu pentru a se înțelege mai bine unul pe celălalt, spre binele copilului lor.

Ea a trecut repede peste divorț.

Nu mai sunt șanse de împăcare pentru acest cuplu, deși fanii luați prin surprindere de vestea divorțului mai aveau o urmă de speranță. La doar două luni și jumătate de la declarațiile despre separare, actrița Anna Faris pare să fi trecut peste povestea cu Chris Pratt. Cum a reușit această performanță?

Ce doi au format un cuplu timp de 8 ani.

Ei bine, un alt bărbat celebru i-a luat locul fostului soț în inima și în brațele sale, nimeni altul decât cineastul Michael Barrett, în vârstă de 47 de ani. Actrița de 40 de ani și noul bărbat din viața ei au fost văzuți în luna septembrie la un carnaval  din Malibu, California, savurând câte o bere. Și nu este singura dată când cei doi apar împreună în ultima perioadă, căci Faris și Barrett au fost văzuți de două ori în această săptămână la un restaurant din zona  Pacific Palisades din Los Angeles.

El este noul iubit al actriței.

Barett a lucrat la realizarea filmelor „Ted”, „Last Night”, „Zookeeper” și „Overboard”, iar Faris a filmat deja pentru ultima producție, „Overboard”, filmul urmând să fie lansat în 2018. Cu toate acestea, deși au fost colegi la producția aceluiași film, nu au avut o legătură amoroasă în timpul filmărilor. Povestea lor a început să prindă contur în această toamnă. De la despărțirea Annei de Chris, din august, contul său de Instagram este plin de fotografii alături de tot felul de bărbați, singurul cu care încă nu are o fotografie oficială pe social media este noul său iubit.

El este Michael Barrett.

Foto: Arhiva OK!, Instagram, Daily Mail.INAPOI LA PRIMA PAGINA