Anna Faris plănuiește pasul următor în relația cu noul iubit

Nici bine nu s-au cunoscut, că Anna și Michael sunt deja pregătiți și convinși să facă următorul pas în relația lor amoroasă! Aparent, cei doi au pornit în cautarea casei perfecte!

Anna Faris și Michael Barrett vor săs e mute împreună

Nu știm cum au rămas lucrurile cu casa în care Anna a locuit alături de fostul soț, dar se pare că actrița este hotărâtă să găsească o alta pentru a se muta cu noul ei iubit, Michael Barrett.

Potrivit unei surse, cei doi au un buget de 3,5 milioane de dolari și ar fi interesați de case din zona Venice Beach. De altfel, Anna ar fi pus ochii deja pe două case din acea zonă, pe care urmează să le vizioneze mai îndeaproape în perioada următoare. ”Păreau îndrăgostiți și relaxați unul în compania celuilalt. Anna se uita mereu în ochii lui. Se țineau de mână tot timp și zâmbeau”, povestește un martor care i-a văzut uitându-se la niște case din Venice Beach.

Așa arată zona Venice Beach

Amintim că cei doi n-au confirmat încă relația lor, însă în ultimele două luni au fost văzuți împreună de mai multe ori. În această perioadă, procesul de divorț dintre Anna și Chris Pratt e în curs, actorul depunând actele de divorț pe 1 decembrie.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA