Antonia a născut un băiețel!

Clipe fericite în viața artistei Antonia și-a partenerului ei de viață, cântărețul Alex Velea. Al doilea copil al cuplului a venit pe lume, astăzi, la primele ore ale dimineții!

antonia
Antonia și Alex Velea au devenit a doua oară părinți

Așteptarea a luat sfârșit pentru Antonia și pentru Alex Velea! Artista a născut, astăzi, un băiețel perfect sănătos! Micuțul a cântărit la naștere patru kilograme și a fost adus pe lume sub îndrumarea medicului Gabriel Lemnete, care a și confirmat pentru DCNews fericita veste.

antonia-baietel
Antonia, Alex și fiul lor Dominic

Amintim că acesta este al doilea copil al cuplului, Dominic fiind primul născut al celor doi. Antonia mai are, însă, și o fetiță, pe nume Maya, din mariajul cu italianul Vicenzo Castellano.

maya-antonia-bebe
Antonia și Maya, fetița din mariajul cu Vicenzo

Momentan, nu se știu mai multe detalii despre nașterea celui de-al treilea copil al artistei, urmând, cel mai probabil, că-n orele viitoare proaspăta mămică să confirme informațiile.

”El e pregătit. Noi avem sufiecientă iubire încât să nu se simtă neglijat”, declara Alex Velea despre fiul său Dominic, cu câteva ore înainte ca Antonia să nască. Cât despre artistă, aceasta a mărturisit că este foarte emoționată în legătură cu ce urmează să se întâmple și că speră ca totul să decurgă perfect.

foto: FacebookINAPOI LA PRIMA PAGINA