Antonio Banderas, îndrăgostit nebunește de iubita tinerică!

Cândva era foarte discret cu viața lui personală, iar paparazzi umblau zile-n șir după el să surprindă cadre inedite. Acum, însă, Antonio (56) vrea să arate lumii întregi cum este el ca om și cât de fericit este alături de iubita lui, Nicole Kimpel.

Alături de iubita lui, Nicole Kimpel

Actorul din ”Masca lui Zorro” este foarte activ pe rețelele de socializare, zilele trecute postând o imagine rară cu el și cu iubita lui în vârstă de 36 de ani, în timp ce se aflau în vacanță în Elveția.

”O zi frumoasă în Lausanne, Elveția.”, a fost mesajul care a însoțit selfie-ul inedit. Iar fanii n-au pierdut timpul în a-i arăta actorului simpatia. ”Ne bucurăm să te vedem fericit, meriți!, ”Tu și sufletul tău mare meritați luna și stelele de pe cer”, ”Arătați minunat”, au fost câteva dintre reacțiile din mediul online.

Amintim că Antonio se iubește cu Nicole încă din 2014, când au fost văzuți la Festivalul de Film de la Cannes. Este prima relație a lui Antonio după despărțirea de Melanie Griffith, cea cu care acesta a fost căsătorit 20 de ani.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA