Antonio Banderas, internat de urgență după ce a acuzat dureri în piept!

Celebrul actor în vârstă de 56 de ani a fost dus de urgență la spital, joi, după-amiază, după ce a acuzat ”dureri puternice” în piept.

MARBELLA, SPAIN - JULY 17:  Spanish actor, Antonio Banderas, attends a photocall before the TNTLA Platino Awards 2015 press conference at Hotel Los Monteros on July 17, 2015 in Marbella, Spain.  (Photo by Sergio Camacho/Getty Images for TNTLA)
A fost dus de urgență la spital.

Potrivit tabloidului ”The Sun”, lui Antonio Banderas i s-a făcut rău în timp ce lucra în afara casei sale din Surrey, Anglia. Apropiații au chemat numaidecât ambulanța, actorul acuzând dureri puternice în piept.

Acesta a fost dus la urgență la spitalul St. Peter din Chertsey, pentru analizele de rigoare. Însă, după câteva ore de supraveghere, actorul a fost externat, medicii considerând că a fost vorba doar de o sperietură, nicidecum de un infarct, așa cum s-a bănuit.

Ulterior, actorul a confirmat toate cele întâmplate și le-a mulțumit medicilor pentru devotamentul și atenția cu care a fost îngrijit.

antonio-banderas-nicole-kempel
Nicole Kempel și Antonio Banderas

Amintim că actorul în vârstă de 56 de ani, care se iubește în prezent cu Nicole Kempel (37), locuiește în prezent în Surrey (Anglia), făcând naveta adesea între Anglia și Hollywood. Vorbind despre viața lui în Anglia, actorul a declarat că acolo și-a găsit liniștea și că Surrey este ”magic”. ”Nu mai sunt o persoană căreia să-i placă petrecerile, așa că acolo am găsit spațiul și liniște pentru a scrie. Lucrez în prezent la mai multe scenarii”, spunea actorul.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA