Antonio Banderas, premiat de Regele Spaniei. Iubita mai tânără cu 19 ani i-a fost aproape

După ce-n ianuarie a acuzat probleme grave de sănătate, Antonio Banderas pare să-și fi revenit spectaculos! Ieri, actorul spaniol a fost premiat de către Regele Felipe al Spaniei pentru efoturile depuse de-a lungul carierei sale de-a face cunoscută Spania în SUA.

Antonio Banderas, premiat de Regele Felipe

Antonio Banderas (56) s-a prezentat, ieri, la Universitatea de Alcala, din Madrid, pentru a i se înmâna premiul Camino Real, de către Regele Felipe al Spaniei. Actorului a fost susținut la această ceremonie fastuasă de către iubita sa Nicole Kimpel, cu care are o relație încă din 2014.

Cei doi s-au afișat, cum era de așteptat, în ținute dintre cele mai alegante, respectând eticheta acestui eveniment de premiere. Așa se face că-n timp ce actorul a îmbrăcat un costum clasic, negru, iubita mai tânără cu 19 ani a purtat un costum deux-pieces, alb, care i-a venit ca turnat. Cei doi au avut timp să pozeze și pentru fotografii prezenți, demonstrând tuturor ce cuplu elegant formează!

Alături de iubita lui, Nicole Kimpel

Amintim că Nicole Kimpel și Antonio Banderas sunt împreună încă din 2014, aceștia doi cuplându-se la doar câteva luni de la destrămarea mariajului actorului cu actrița Melanie Griffith.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA