Antonio Banderas și Melanie Griffith, schimb de mesaje de dragoste

În 2014, au divorțat după 18 ani de căsătorie, însă au reușit să păstreze o relație de prietenie. Da, ei chiar au reușit să aibă o relație de familie foarte bună, deși nu mai formează un cuplu.

melanie-antonio
Antonio și Melanie, într-o fotografie surprinsă de fiica lor Stella, acum câteva zile

Vorbim de Melanie Griffith și Antonio Banderas, care ne demonstrează că acolo unde a fost iubire sinceră, nu e loc decât de sentimente bune. Cei doi chiar au postat mesaje drăguțe, unul la adresa celuilalt, zilele acestea, când și-au sărbătorit zilele de naștere.

antonio-banderas
Fotografia postată de Antonio Banderas

Primul a fost Antonio, având în vedere că ziua de naștere a lui Melanie a fost pe 9 august. ”La mulți ani, Melanie! O îmbrățișare caldă din Marbella!”, este mesajul postat de actorul în vârstă de 56 de ani lângă o fotografie în care apar ei doi, lângă fiica lor, Stella.

Melanie
Imaginea postată de Melanie

A doua zi, Melanie i-a ”întors” mesajul drăgăstos cu o urare de bine, cu ocazia zilei de naștere a actorului, ce a avut loc pe 10 august. ”La mulți ani, fostului meu soț, chipeș și bărbos! Te voi iubi mereu”, este declarația de iubire pe care i-a făcut-o Melanie lui Antonio. Actrița de 59 de ani a postat cu această ocazie și o fotografie în care apare cu Antonio, surprinsă în timpul relației lor, la un eveniment public.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA