Apariție de aur! Kylie Minogue și tânărul Joshua Sasse, un cuplu foarte sexy

Frumoasa cântăreață de 47 de ani a apărut oficial la brațul iubitului ei mult mai tânăr, actorul Joshua Sasse, în cadrul unei cine cu scop caritabil, unde au atras toate privirile. Amândoi sexy și îmbrăcați superb, la patru ace, îndrăgostiții – care au o relație doar de 3 luni – au purtat ținute de gală și au părut un prinț și o prințesă din povești!

În Londra, Kylie Minogue și Joshua Sasse au îmbrăcat haine regale
În Londra, Kylie Minogue și Joshua Sasse au îmbrăcat haine regale

Mai ales că la cină – care urmărește strângerea de fonduri pentru copiii dezavantajați – a fost prezent și Prințul Charles, cu care Kylie Minogue a chicotit și vorbit toată seara. Cei doi sunt cunoștințe vechi, în orice caz, iar această revedere spectaculoasă a fost cu atât mai drăguță cu cât Charles i-a cunoscut și iubitul actual. Australianca se afla la eveniment și pentru a oferi o interpretare muzicală strălucitoare – în rochia sa aurie și prețioasă, cu aplicații metalice și cu un decolteu abisal!

Cei doi au discutat intens cu Prințul Charles
Cei doi au discutat intens cu Prințul Charles, Kylie părând fermecată de iubitul ei

Cert e că miniona s-a distrat de minune și pare să se simtă extraordinar cu iubitul ei. Poate și pentru că acesta este mult mai tânăr – Joshua Sasse este un actor cu 20 de ani mai mic decât ea… un tip chipeș și bărbos, monden, care s-a îmbrăcat și el la patru ace,  într-un frac elegant, și care sigur știe să se distreze. Kylie chiar a vorbit sincer despre relația sa, care pare una de viitor și perfectă pentru firea sa energică. Sperăm și noi!

Perechea a fost o apariție uluitoare la evenimentul caritabil
Perechea a fost o apariție uluitoare la evenimentul caritabil

FOTO GETTY IMAGESINAPOI LA PRIMA PAGINA