Arată spectaculos! Ozana Barabancea e de nerecunoscut în cele mai recente fotografii

În vară, sătulă să se lupte cu dietele care nu dădeau rezultate, Ozana Barabancea a decis să intre sub bisturiu. Frumoasa prezentoare și cântăreață a recurs, atunci, la o operație de mișcorare a stomacului, pentru a ajunge la kilogramele dorite. Și, după doar cinci luni, rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase!

Ozana, înainte de intervenție

Cele mai recente fotografii postate de Ozana Barabancea pe contul ei de Facebook i-a lăsat fără replică pe fanii internauți. Celebra artistă arată complet diferit, reușind să slăbească, într-un mod spectaculos. De altfel, mulți s-au întrebat dacă nu cumva fotografiile sunt retușate, dat fiind faptul că vedeta e de nerecunoscut!

Așa arată acum, la cinci luni de la operație!

Dar, judecând după toate fotografiile recente, aceasta e noua siluetă a Ozanei, iar vedeta e cât se poate de mulțumită de decizia luată: ”Sunt foarte mulțumită, liniștită, încrezătoare, optimistă! Să rămânem cu fruntea sus și să păstrăm oamenii buni lângă noi. Să învățăm să fim recunoscători pentru trecut, astfel primind cu bucurie provocările viitorului! Sunt dispusă să învăţ, să mă perfecţionez, să îmi însuşesc şi să îmi dezvolt talanţii pentru a fi de folos semenilor mei, ci nu pentru scopuri meschine, strict personale, ci pentru scopuri universale! Să fim binecuvântaţi!”, a postat Ozana Barabancea pe respectiva rețea de socializare, în dreptul unei fotografii.

Vedeta arată spectaculos!


INAPOI LA PRIMA PAGINA