Are 63 de ani, dar arată așa! Despre cine e vorba?

Ar putea, oricând, concura cu un model tânăr! La cei 63 de ani, celebrul fost model a demonstrat că vârsta este doar o cifră și că poți arăta la fel de bine și la a doua tinerețe.

Dacă n-ați recunoscut-o din descrierea de mai sus, aflați că e vorba despre Christie Brinkley, cea care ne demonstrează de câteva decade că frumusețea n-are nimic de-a face cu vârsta. Fostul model este la fel de sexy în prezent precum era la sfârșitul anilor `70, pe când reușea performanța de a avea trei apariții consecutive pe coperta revistei Sports Illustrated.

Christy are, într-adevăr, 63 de ani, însă picioarele ei nu trădează deloc vârsta fabuloasă pe care o are. Și ne-am convins de asta și ieri, pe când și-a făcut apariția la Rockefeller Plaza, în New York, pentru a lua parte la show-ul Access Hollywood, purtând un outfit de-a dreptul sexy.

Pentru această apariție, Christie purta o fustă mini, din piele neagră, o cămașă semi-transparentă, și o pereche de sandale extrem de înalte, care i-au făcut picioarele se pară interminabile. Judecând după aceste fotografii, nu putem să nu constatăm că timpul a fost blând cu Christie, aceasta părând, mai degrabă, de 35 de ani decât de 63. Nu credeți?

Christie Brinkley (1980)

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA