Are 71 de ani, dar se îmbracă asemenea unei puștoaice!

Citeste tot despre:

, , ,

Dacă nu i-am fi văzut chipul, cu siguranță am fi putut jura că vorbim despre o puștoaică, adeptă a unui stil vestimentar punk-rock, nicidecum de una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, în vârstă de 71 de ani.

Se îmbracă super șic!

Ne surprinde de fiecare dată când apare în public, și n-a făcut rabat de la această regulă nici ieri, pe când paparazzi au surprins-o pe străzile din Beverly Hills. Diane Keaton, căci despre ea este vorba, arată mai bine ca oricând, afișând o siluetă fit și ca trasă prin inel.

Diane Keaton

Cât despre apariția ei, trebuie să recunoaștem că ne-a surprins cu alegerea acelui outfit, deși n-a avut nicicând un stil vestimentar ”safe”. Îi place să riște și bine face, căci, iată, ce apariție spectaculoasă a avut ieri! Un singur element ne deranjează: pălăria! Diane pare să fie dependentă de ea, dar, de data aceasta, înțelegem necesitatea, dat fiind faptul că era la oră la care soarele era destul de puternic.

În prezent, Diane lucrează la două filme: ”Poms”, care e în pre-producție, și la ”Book Club”, care va apărea în 2018, fiind acum deja în post-producție. Anul acesta, Diane poate fi văzută pe micile ecrane în ”Hampstead”, jucând-o pe Emily Walters, alături de actori precum James Norton și Brendan Gleeson.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA