Are decolteul perfect la 44 de ani. Recunoști artista?

Citeste tot despre:

, ,

În perioada 1999–2002, cunoștea faima la nivel național, scoțând pe piață nu mai puțin de trei albume muzicale care se aflau în toate topurile renumite de muzică. Ulterior, a încercat o carieră solo, cu care, de asemenea, s-a bucurat de succes. Totuși, de câțiva ani, artista nu se mai află în lumina reflectoarelor.

Zilele acestea, Miki, căci despre ea este vorba, a acceptat propunerea hairstylist-ului Adrian Perjovschi de a participa la proiectul ”Transformări radicale by Jovsky Studio”, ocazie cu care am revăzut-o și admirat-o.

Ajunsă la 44 de ani, fosta componentă a trupei K-pital arată la fel de bine precum o făcea acum 20 de ani, pe când se lansa în muzică. Miki se bucură de o siluetă fără cusur, având picioare tonifiate și un decolteu generos, care ar face geloasă orice tânără.

Cât despre proiectul la care a luat parte, Miki a acceptat să-și scurteze vizibil din păr și să-și schimbe culoarea. ”Simțea nevoia unei schimbări de look de foarte mult timp. M-au răsfățat și m-am lăsat pe mâna lor cu maximă încredere. Acest nou look îmi conturează fața, îmi scoate în evidență culoarea ochilor și mă face să mă simt extraordinar”, povestește Miki, care a renunțat la 15 cm de păr.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi explică cum a decurs întregul proces de transformare: “Am ales împreună cu colega mea, Ana Lita, nuanța mai închisă și cu vârfuri deschise pentru a păstra luminozitatea fără a avea un contrast mare. Nuanțele sunt tonuri calde în tendințele acestei veri, nuanțe care se potrivesc de minune cu trăsăturile ei. Am tăiat aproximativ 15 cm din lungimea părului și am optat pentru o tunsoare medie ușor texturizată care se așează foarte ușor atât pe păr creț, cât și pe păr întins. Îi mulțumim lui Miki pentru încrederea acordată.”INAPOI LA PRIMA PAGINA