Ariana Grande s-a logodit cu un bărbat pe care de-abia îl cunoaște

A avut o relație de doi ani cu Mac Miller, însă s-a dovedit a fi una fără viitor. La foarte puțin timp de la despărțirea de acesta, Ariana Grande s-a cuplat cu Pete Davidson, care, după doar câteva săptămâni, a convins-o să meargă la altar cu el.

Ariana și Pete s-au logodit după 4-5 săptămâni de relație

Așa e în dragoste! Nu se ține cont de coordonate! Cel puțin asta ne spune Ariana Grande, care i-a acceptat cererea în căsătorie lui Pete Davidson, după doar câteva săptămâni de relație. ”Fac o pereche perfectă. Nu se grăbesc la altar, totuși. Prietenii lor sunt chiar încântați de cuplul lor și-i sprijină. În plus, mamele lor s-au întâlnit deja. Și cei doi au fost foarte deschiși vizavi de relația lor chiar de la început, pe social media. Sunt foarte îndrăgostiți.”, a declarat o sursă din anturajul artistei.

Chipurile, Pete a cerut-o în căsătorie pe artista de 24 de ani săptămâna trecută, când aveau doar o lună de relație. De atunci, cei doi sunt în culmea fericirii și spun, în stânga și-n dreapta, că se vor căsători.

Și-a arătat inelul în fotografie cu fratele și mama sa

Nu vrem să fim cârcotași, dar abia așteptăm s-o vedem pe asta! Nu de alta, dar, de regulă, ce începe furtunos, se cam încheie la fel! Cât despre inel, Pete nu s-a zgârcit! Ariana poartă pe deget un inel cu un diamant imens.INAPOI LA PRIMA PAGINA