Arnold Schwarzenegger, la două săptămâni de la operația pe cord deschis: „Încă nu mă simt minunat”

Cu două săptămâni în urmă, Arnold Schwarzenegger era supus unei intervenții chirurgicale de urgență, pe cord deschis. Starul în vârstă de 70 de ani a ajuns pe mâinile specialiștilor după câteva complicații medicale. Starul, fost guvernator al statului California, se internase la un spital din Los Angeles pentru a i se înlocui o valvă la inimă, dar, în urma acestei proceduri, actorul a suferit complicații.

Schwarzenegger a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, operația fiind un real succes, prima declarație a actorului fiind o replică celebră din filmul Terminatorul: „M-am întors!”. Acum, Arnold vorbește despre starea lui de sănătate, în primul video de după operație. Actorul admite că nu se simte minunat după recenta intervenție chirurgicală pe cord deschis. Într-un video distribuit pe Twitter, el le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat și pentru încurajări: „Vă mulțumesc foarte mult pentru toate urările  și pentru toate mesajele, apelurile telefonice și e-mailurile pe care le-am primit de la voi, oamenii din întreaga lume. Apreciez mult și sunteți foarte buni.

Și în timp ce starul de la Hollywood a dezvăluit că recuperarea merge bine, a ținut să precizeze că nu este complet sănătos. „Voiam doar să știți că mă simt mult mai bine. Nu pot spune – chiar și cu atitudinea mea pozitivă – că mă simt minunat, pentru că încă nu mă simt minunat. Minunat este la un nivel complet diferit. Dar mă simt bine„, a continuat Arnold.

Foto: TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA