“Artistul” Jean Dujardin este tată: află detaliile emoționante!

 

Cu toate că este faimos și pentru rolurile din “The Monuments Men” al regizorului Clooney și “The Connection”, actorul francez și-a consacrat numele datorită prestației superbe din “Artistul”, filmul mut duin 2011 care-a luat 5 Oscaruri, printre cele pentru cel mai bun film și cel mai bun actor în rol principal!

Actorul a luat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul mut din "Artistul", în 2011
Actorul a luat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul mut din „Artistul”, în 2011

Acum, în viața personală, Jean Dujardin se bucură nespus pentru încă o realizare emoționantă: cea de-a fi tată. Ce-i drept, pentru a treia oară – starul de 43 de ani având deja doi băieți, Simon (14) și Jules (13) din căsnicia anterioară.

Jean Dujardin și Nathalie Pechalat sunt proaspăt părinți!
Jean Dujardin și Nathalie Pechalat sunt proaspăt părinți!

Cea care l-a făcut părinte din nou, de data aceasta a unei fetițe, este iubita sa, Nathalie Péchalat. Fosta patinatoare pe gheață este mai tânără decât Dujardin cu 12 ani, dar iubirea lor a fost una intensă, care-a dat naștere rapid unei sarcini. Cei doi sunt acum părinții unei fetițe pe nume Jeanne, de 2,8 kg la naștere, și au o relație de puțin peste un an, la scurt timp după ce starul francez s-a despărțit de fosta soție, Alexandra Lamy, în 2013, după 4 ani de mariaj.

FOTO GETTY IMAGESINAPOI LA PRIMA PAGINA