Ashton Kutcher îi interzice Milei Kunis să joace cu Scott Eastwood. De ce?

Citeste tot despre:

, ,

Din categoria ce lucruri ciudate se mai întâmplă pe la Hollywood aflăm că Ashton Kutcher i-a cerut soției sale, actrița Mila Kunis, să nu accepte să joace alături de colegul lor de breaslă, actorul Clint Eastwood. Dar de ce are, oare, Ashton o cerință atât de bizară?

Ashton nu e de acord ca Mila să joace cu Scott Eastwood

Mila Kunis e dornică să se întoarcă pe platourile de filmare, acum că au trecut deja patru luni de când l-a adus pe lume pe al doilea copil al cuplului, un băiețel pe nume Dimitri. Totuși, se pare că soțul ei nu e dispus s-o ”lase” să joace în orice sau cu oricine. Potrivit unei surse din anturajul celor doi actori, Mila ar fi primit, recent, un scenariu care chiar i-a plăcut, dar la care ar fi fost nevoită să joace cu Scott Eastwood, ceea ce nu era deloc pe placul lui Ashton. De ce?

Ei bine, ne amintim cu toții că, la un moment dat, în mariajul cu Demi Moore, Ashton a călcat strâmb.  Culmea e că femeia cu care actorul a înșelat-o pe soția sa era nimeni alta decât iubita – de pe atunci – a actorului Scott Eastwood, o tânără pe nume Sara Leal. ”Ashton s-a culcat cu una dintre fostele mele iubite, care, la acea vreme, era actuală. Cred că a fost lucru ce i-a despărțit pe Ashton și Demi”, spunea Scott pentru o emisiune televizată, recent.

Ashton a înșelat-o pe Demi cu iubita lui Scott Eastwood

Așadar, Ashton se teme ca Scott să nu-i întoarcă ”favorul” și să se dea la mama copiilor lui, actrița Mila Kunis. ”Ashton ar prefera ca Mila să nu aibă de-a face cu el. Mila i-a spus că se poartă prostește, însă cum și ea l-a rugat să nu joace cu diverse persoane, înțelege.”, a povestit un apropiat de-al cuplului.INAPOI LA PRIMA PAGINA