Astăzi, Andreea Bălan va spune „Da”

Este ziua cea mare pentru tânara artistă şi partenerul ei de viaţă, actorul George Burcea. Cei doi se vor căsători în America! Iată detaliile.

Emoţii mari pentru Andreea Bălan, care astăzi va fi mireasa lui George Burcea. La cinci luni şi jumătate după ce a adus-o pe lume pe fetiţa lor, Ella, artista va face pasul cel mare. Ceremonia va avea loc tocmai în Los Angeles, pe plaja Sunset Beach, la apus, iar mirii îi vor avea alături doar pe naşi.

„Când eram mici, amândoi, fiecare în colțul lui al țării, ne uitam la acel serial, „Sunset Beach”, și eram înnebuniți după el. El, la vremea respectivă, avea 10 ani. La un moment dat a spus: „Eu într-o zi o să ajung acolo” și stătea și se imagina cum o să ajungă și o să vadă acel ponton. Și uite că a crescut între timp, m-a cunoscut pe mine, iar eu mergând în ultimii 5 ani foarte des în America… când a fost ziua lui, pe 16 ianuarie, i-am făcut o surpriză și uite vă vom face ceremonia acolo”, a declarat Andreea Bălan pentru Antena Stars.

Andreea Bălan şi George Burcea au fost desemnaţi, acum un an, cel mai stilat cuplu.

Deja, ea şi-a anunţat fanii că a plecat spre L.A.: „#Happy to #go într-un loc care îmi dă un sentiment de libertate.”

Citeşte şi:

Cum arată Andreea Bălan în rochie de mireasă?

Cât despre rochia de mireasă, artista ne-a asigurat că „nu o să fie așa pompoasă și cu multe volane. O să fie foarte foarte simplă și cu bun gust”.

Întrebată dacă odată cu botezul Ellei va face și cununia religioasă, Andreea a spus că: „Acolo încă păstrez o surpriză. Am o surpriză și o să vedeți voi mai încolo.”

 INAPOI LA PRIMA PAGINA