Atunci & acum. Demi Moore e la fel de sexy ca acum 21 de ani! Iat-o în noul rol!

Citeste tot despre:

, ,

În 1996, Demi Moore devenea una dintre cele mai cerute actrițe, dat fiind succesul ei din filmul de debut  ”Striptease”, în care își expunea silueta ca trasă prin inel și atitudinea de femeie fatală.

Atunci și acum.

Ei bine, de atunci au trecut 21 de ani, timp în care Demi a jucat în nenumărate filme și producții cinematografice, impunându-se drept una dintre cele mai de succes actrițe. E drept, de câțiva ani a intrat într-un con de umbră, mai întâi forțată de divorțul de Ashton Kutcher, care a afectat-o profund, și apoi pentru că nu a simțit că-și mai găsește locul la Hollywood.

Acum, însă, Demi (54) a acceptat un nou proiect cinematografic, în care are ocazia să demonstreze că e în continuare una dintre actrițele talentate, dar și că e la fel de sexy precum la începutul carierei, când semna contract după contract. Noul film, o dramă romantică, se numește ”Blind” și spune povestea unei femei neglijate de soț, care ajunge să aibă o aventură extraconjugală. Un rol care, cândva, altcineva l-a jucat în viața ei (n.r. Ashton Kutcher) și care a făcut-o să piardă controlul asupra destinului său.

Demi Moore, în „Blind”

Din fericire, de data aceasta, e doar un rol, iar Demi renunță la inhibiții și redevine actrița la care toată suflarea masculină visa. Iar cele câteva cadre ieșite la iveală demonstrează această idee și ne-o arată pe Demi mai sexy ca oricând.

Demi în ”Blind”

foto: ImdbINAPOI LA PRIMA PAGINA