Atunci și acum! 10 ani de la „Step Up”

Jenna Dewan și soțul ei, actorul Channing Tatum, au refăcut o scenă din celebra peliculă ”Step Up”, pentru a sărbători zece ani de la lansarea filmului în care s-au cunoscut și îndrăgostit.

step up

Ieri, Jenna a postat pe  contul ei de Instagram o imagine surprinsă în 2006, pe când ea și acum-soțul ei filmau la pelicula care i-a făcut cunoscuți, ”Step Up”. După cum era de așteptat, fanii nostalgici au apreciat imediat fotografia respectivă. ”De pe platoul de filmare al peliculei ”Step Up”. Nu-mi vine să cred că s-au împlinit 10 ani de la lansare. Unde zboară timpul? Vă iubim și vă mulțumim pentru toată iubirea arătată în acești ani”, a scris actrița în vârstă de 33 de ani în dreptul fotografiei.

jenna-dewan-channing-tatum-fba25c1b-ad6c-4584-9062-cfa3325a7a3a
De pe platourile de filmare.

Ulterior, Jenna a postat și un video în care apare alături de Chaning, în care au refăcut o scenă de dans din respectiva peliculă.

We had to. #stepup10years

A video posted by Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) on

Amintim că cei doi s-au căsătorit în iulie 2009 și că s-au cunoscut tocmai pe platoul de filmare al filmului ”Step Up”. Acordând un interviu pentru revista ”GQ”, în iulie 2015, Channing declara că el și Jenna s-au sărutat pentru prima dată în film și că acolo și-au consolidat relația. ”Eram practic împreună în film. E foarte interesant de știut că noi ne-am sărutat pentru prima dată la filmări. (…) Am filmat împreună și când ne-am întors în Los Angeles eram împreună. Apoi am rămas așa până astăzi.”, declarase pe atunci actorul. Jenna și Channing au o fetiță pe nume Everly, în vârstă acum de trei ani.INAPOI LA PRIMA PAGINA