Atunci și acum. Ce fac astăzi cei patru suedezi de la Ace of Base?

ace of base
Jenny, Ulf (centru jos), Jonas (sus) și Linn (dreapta)

După ABBA și Roxette, Ace of Base este un alt nume celebru de proveniență suedeză, care a făcut furori prin anii ’90. Unii merg până acolo și spun despre cei patru că ar fi format a treia cea mai de succes trupă din Suedia, cu 30 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Cine sunt aceștia? Ulf Gunnar Ekberg, acum în vârstă de 45 de ani, fondatorul trupei, și cei trei frați Jonas Petter Berggren (49), Linn Berggren (45) și Jenny Berggren (44).

Hituri ca Happy Nation, The Sign, All That She Wants sau Don’t Turn Around  erau difuzate în heavy rotation pe posturile muzicale și la radiouri, iar adolescenții acelor vremuri nu se mai săturau de suedezii care păreau că urmează același model precum ABBA.

Ce fac ei acum?

Ulf Ekberg, mai nou producător de televiziune, locuiește în prezent în Londra alături de prietena lui, Johanna Aybar, și cei trei copii ai lor,  Viggo, Vincent și Valentina.

ulf 2
Ulf Ekberg

Jonas Petter Berggren este căsătorit cu hairstilista norvegiană Birthe Haugland și are patru copii împreună cu aceasta. În prezent, este producător muzical și compune pentru alți artiști.

jonas
Jonas Petter Berggren

Linn Berggren, frumoasa blondă din trupă este cea care s-a retras prima de pe scena muzicală, fiind copleșită de faimă într-un mod neplăcut. După ce a părăsit trupa, în 2007, aceasta a dispărut pur și simplu din viața publică, ducând o existență ascunsă, despre care nu se știe nici astăzi mai nimic.

linn
Linn, dreapta, într-una dintre cele mai recente poze

Jenny Berggren, bruneta din trupă, s-a căsătorit în 2004 cu pianistul suedez Jakob Petrén, cu care are doi copii. Astăzi, mezina fromației cântă mai mult prin biserici și susține concerte de muzică creștină.

jenny
Jenny Berggren


INAPOI LA PRIMA PAGINA