Au dat anunț în ziar! Joshua Sasse și Kylie Minogue se căsătoresc!

Dacă săptămâna trecută doar se zvonea că cei doi actori s-au logodit, acum este o certitudine. Kylie Minogue și mai tânărul său iubit s-au logodit și se pregătesc de nuntă.

În urmă cu câteva zile, Kylie Minogue a fost prezentă la un eveniment muzical în Londra pentru a înmâna un premiu. Paparazzi au reușit atunci să surprindă cadre inedite cu un inel de pe degetul cântăreței, ce părea a fi de logodnă. Ei bine, bănuielile s-au adeverit, după ce cei doi au decis să facă din logodna lor un anunț oficial, publicând această informație în secțiune de matrimoniale a publicației ”Saturday`s Daily Telegraph”.

NME Awards 2016 Arrivals at the O2 Academy, Brixton, London Featuring: Kylie Minogue Where: London, United Kingdom When: 17 Feb 2016 Credit: WENN.com
Apariția de săptămâna trecută, care a dat de bănuit

Se pare că decizia de a face acest anunț public prin intermediul publicației se datorează faptului că familia lui Joshua este acționar la The Telegraph. Străbunicul pe nume William Berry a cumpărat mai multe ziare în 1927, printre care și ”The Sunday Times” și ”Saturday`s Daily Telegraph”.

kylie minogue
Prima lor apariție oficial, în calitate de cuplu, pe covorul roșu

Revenind la Kylie și Joshua amintim că cei doi sunt împreună din luna septembrie, anul trecut, deși romanța și-au confirmat-o în luna noiembrie. ”Sunt în al nouălea mereu când sunt lângă Joshua, iubitul meu”, declara actrița de 47 de ani pentru DailyMail.co.uk pe atunci.

Cei doi păreau să se simtă în largul lor, unul în compania celuilalt
2015. Prima fotografie surprinsă cu cei doi

Vorbind despre cei 19 ani care-i despart ca vârstă, cântăreața a declarat: ”Chiar dacă pe hârtie lucrurile nu par perfecte, noi arătam bine împreună.”

Kylie și Joshua s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului ”Galavant”.

Vezi aici mai multe poze cu inelul.

sursa foto: wenn / arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA