Au ieșit cu bebelușii! Cum arată fetița lui Natalie Portman și cea a Irinei Shayk?

În urmă cu șase luni, superba rusoaică Irina Shayk, în vârstă de 31 de ani, îi dădea naștere micuței Lea de Seine, primul copil al său și-al iubitului Bradley Cooper (42).

Și fetița celor doi crește frumos, așa cum putem vedea din cele mai recente poze cu Irina și cu fetița sa, cele două fiind surprinse la o repriză de cumpărături prin Los Angeles.

Irina și fiica ei, Lea de Seine Copper
Cu cine seamănă?

Pentru această ieșire, Irina a abordat un look mai mult decât lejer, nu s-a machiat, iar părul vedetei a fost prins într-un coc dezordonat. Însă chiar și așa, cu acest look de mămică ocupată, iubita lui Bradley a arătat superb, grație frumuseții sale naturale.

De parcă s-ar fi vorbit cu Irina, și actrița Natalie Portman (36) a fost surprinsă într-o ipostază asemănătoare cu fiica ei și-a soțului Benjamin Millepied, Amalia, în vârstă de șapte luni, tot la cumpărături și tot în Los Angeles.

Natalie Portman și Amalia
Fetița actriței are șapte luni

Actrița care mai are un fiu de șase ani, Aleph, a revenit la forma dinainte de sarcină, lucru care se poate vedea cu ochiul liber din aceste fotografii realizate ieri.

Observăm că atât Irina, cât și Natalie preferă să se miște lejer acolo unde au treabă, purtându-și bebelușul în marsupiu și nu în cărucior.

Concluzia? Două mame frumoase și atât de normale, în viața lor de zi cu zi.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA