Avril Lavigne, schimbată fizic după lupta cu boala Lyme

Citeste tot despre:

Ajunsă la 33 de ani, Avril Lavigne este departe de imaginea acelei puștoaice punk care făcea furori în muzică la începutul anilor 2000. Chiar așa, își mai aduce aminte cineva de melodia „Complicated” și look-ul de tipă rebelă al canadiencei din videoclipul acelei piese?

Au trecut anii, iar Avril a trecut și ea prin două mariaje ratate și probleme serioase de sănătate, astfel încât, azi, este departe de imaginea de acum circa 18 ani.

Ieri, cântăreața a fost surprinsă pe stradă, înainte de a intra în studioul în care este înregistrată emisiunea lui Jimmy Kimmel, în Los Angeles.

Avril Lavigne, ieri, în LA

Canadianca a purtat o rochie albă maxi, despicată pe ambele picioare, lăsând la vedere silueta acesteia, un pic cam rotunjoară, ce-i drept.

Avril a anunțat, recent, că se întoarce în lumea muzicii, după o pauză de showbiz de aproape trei ani, cauzată de probleme de sănătate.

„Am petrecut ultimii câțiva ani stând în pat, acasă, suferind de boala Lyme. Au fost cei mai urâți ani din viața mea, am suferit atât fizic, cât și mental”, a mărturisit ea.

Chiar dacă este evident că, în urma acestei lupte, Avril a rămas cu ceva kilograme în plus vizibile, este de remarcat și strălucirea de pe fața vedetei, semn că aceasta a ieșit cu fruntea sus din acea perioadă teribilă.

Foto: Splash NewsINAPOI LA PRIMA PAGINA