Azi e ziua lui! Cum arată Chuck Norris la 77 de ani?

În 1940, dintr-o mamă casnică și un fost soldat din timpul celui de-al doilea război mondial, se năștea, într-un orășel din Oklahoma, Chuck Norris. Astăzi, îi sărbătorim cea de-a 77-a aniversare!

În urmă cu patru luni, la o conferință de presă

Azi, a împlinit, într-adevăr, 77 ani de existență, însă nimeni nu poate contesta faptul că actorul arată la fel de bine precum arăta acum 30 de ani. Chuck Norris se bucură și astăzi de o formă fizică de invidiat și ne demonstrează, zi de zi, cât de mult își iubește viața și meseria.

De-a lungul carierei sale, a jucat în peste 40 de producții cinematografice, dintre care celebrele filme de acțiune ”Way of the Dragon” și ”Walker, Texas Ranger”. Din 1992, Chuck Norris este și un producător de succes, numele său regăsindu-se în dreptul multor pelicule de referință la Hollywood.

În rolul care i-a marcat cariera actoricească

În fine, are o carieră de succes, de care este extrem de mândru, și pe care are de gând s-o continue până la ultima suflare. De altfel, ieri, actorul a postat pe contul lui de Facebook un anunț cum că, astăzi, va anunța la ce proiect de amploare lucrează în prezent: ”Pentru a marca ziua mea de naștere, mâine voi anunța noul proiect de care sunt foarte încântat. Mai multe informații mâine”.

Locuiește la o fermă din Navasota, Texas

Iată cele mai recente cadre cu celebrul actor!INAPOI LA PRIMA PAGINA