Baby shower în ținute sexy. Cum au petrecut divele din familia Kardashian-Jenner

Sfârșitul săptămânii a fost unul încărcat pentru familia Kardashian-Jenner, cu multe petreceri. A fost ziua de naștere a iubitului lui Khloe Kardashian, Tristan (26), dar și baby shower-ul oranizat în cinstea copilului nenăscut al cuplului Khloe -Tristan.

Rețelele de socializare au fost luate cu asalt de invitații care au participat la o petrecere cu ștaif organziată de Khloe și de Tristan pentru bebelușul lor. A fost un baby shower cu un dress code stabilit, iar decorul a fost unul grandios, cu mult roz și cu ornamente exclusiviste și mii de flori. Mai este foarte puțin până când Khloe Kardashian îi va da naștere primului său copil și, urmând tradiția familiei, după ce Kim și Kylie au organizat petreceri cu ștaif pentru a sărbători în avans bebelușii lor, iată că este rândul lui Khloe acum să organizeze o petrecere care nu poate fi uitată prea ușor.

Alături de prietene.

A ales o locație de vis, iar decorul a fost pur și simplu impresionant, cu mult roz, o lumină difuză, flori, baloane colorate, un candelabru imens și animale realizate din plante. Toată lumea a sărbătorit  cea de-a treia fetiță din  familie după ce Kim a devenit mama lui Chicago și Kylie mămică pentru Stormi în 2018. Ce mod mai frumos de a-și aminti de acest moment decât o mulțime de fotografii de familie, alături de mamă, bunică, surori, iubit și prietenele apropiate. Kim, Kourtney, Kylie, Khloe, Kris, Kendall și chiar bunica fetelor, mama lui Kris, Mary Jo Campbell (83), au fost la eveniment.

Dress code-ul a fost și el unul în același registru coloristic, nude, alb și nuanțe de roz. Vedetele TV au ales pentru acest eveniment piese vestimentare sexy, din materiale fine, după croielile pijamalelor delicate. Kylie a îmbrăcat o rochie tip halat din mătase albă, Kourtney a ales un sacou roz pudră, Kim a purtat o rochie scurtă, nude, Kris a ales o rochie tip neglije din mătase roz pudră, în timp ce Kendall a fost mai îmbrăcată, într-un costum cu pantaloni și o maletă. Khloe a fost în centrul atenției, iar viitoarea mămică a ales să poarte o rochie mulată pe burta proeminentă, o rochie mini, decoltată, într-o nuanță de roz pudră și cu aplicații strălucitoare, pe deasupra purtând un blazer lung, alb, inspirat tot din lenjeria de noapte.

Alături de iubitul ei, Tristan Thompson.

Locația petrecerii a fost una aleasă cu grijă, mai exact Grand Ballroom din cadrul hotelului Bel Air din Los Angeles. Mai sunt doar câteva săptămâni până când Khloe își va putea strânge în brațe fetița și chiar dacă este însărcinată în ultimul trimestru, Khloe a arătat spectaculos la petrecere.

Iată cum a arătat decorul și cum s-au distrat invitații!

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA