Băiatul cel mare al lui Mutu este Justin Bieber de România. Cât a crescut și ce frumos s-a făcut!

În ultimele luni, atenția a fost acaparată Tiago, în vârstă de aproape 5 luni, căci este primul copil al lui Adrian Mutu cu cea de-a treia soție, Sandra. Dar acesta nu este singurul fiu al Briliantului, iar dacă pe simpaticul Tiago îl știm din fotografiile de pe Instagram ale tatălui său, pe ceilalți trei copii, Mario, Maya și Adriana, nu i-am mai văzut de ceva vreme.

Adrian, alături de Maya, Adriana și Mario, fotografie veche de câțiva ani.

În vârstă de 9, respectiv 11 ani, Maya și Adriana, fiicele lui Adrian și ale fostei sale soții, Consuelo, s-au schimbat extrem de mult și au devenit din ce în ce mai frumoase, însă șocul cel mare vine din partea celui mai mare dintre copiii fotbalistului – Mario.

Maya și Adriana, fiicele Briliantului și ale lui Consuelo, s-au făcut mari și frumoase.

Veți rămâne surprinși cât de mult a crescut Mario, băiatul lui Mutu cu Alexandra Dinu, și cât de bine seamănă cu un artist de talie internațională.

Ei bine, Mario este acum un adolescent în toată regula, căci la sfârșitul săptămânii va împlini 15 ani ( pe 9 septembrie), iar cele mai recente imagini cu el sunt incredibile. S-a dezvoltat foarte mult pe parcursul ultimului an, are personalitate, este din ce în ce mai atrăgător și seamănă izbitor cu Justin Bieber.

Așa arăta Mario când era mic. Acum este total schimbat.

Este înalt cu ochii albaștri și se îmbracă fashion și încă de pe acum fură inimile fetelor. Locuiește cu mama sa, Alexandra Dinu, îi seamănă mult și are alură de top model.

Mario Mutu are stofă de model.

Din câte vedem din imaginile distribuite pe contul său de Instagram, dar și al mamei, Mario are înclinații spre modeling și va deveni, în curând, un bărbat fermecător. Mai multe fotografii fashion cu fiul lui Mutu, în Galeria Foto!

Foto: Instagram Adrian Mutu, Alexandra Dinu, Mario MutuINAPOI LA PRIMA PAGINA