Băieții Shakirei sunt adorabili! Cum arată copiii ei și-ai lui Gerard Piqué?

Rareori avem ocazia de a-i vedea pe prichindeii columbiencei de 38 de ani în prim-plan, Milan și Sasha, în fotografii. Cântăreața evită, în general, să-și expună viața personală, însă în clipe rare, maternitatea o înduioșează și o convinge să împărtășească cu fanii ei pozele de familie. Cei doi copilași pe care-i are cu fotbalistul Piqué sunt pur și simplu adorabili!

Cei mai importanți băieți din viața Shakirei, Milan și Sasha
Cei mai importanți băieți din viața Shakirei, Milan și Sasha

Milan are 2 ani și Sasha numai 10 luni, dar sunt gata să fie pozați în ținute asemănătoare în nuanțe de albastru, așa cum mulți își îmbracă băieții. Băiatul mai mare pare să semene mai mult cu tatăl lor spaniol, în vârstă de 28 de ani, în timp ce noul venit pe lume pare că aduce cu Shakira, cu părul bălai. Vom vedea când vor mai crește pe cine au moștenit. Cert e că amândoi copiii merg pe urmele fotbalistului, căci cântăreața îi ia cu ea adeseori în tribune, la meciurile FC Barcelona, și îi învață să se joace cu mingea.

Milan, de doar 10 luni, care se joacă cu orice apucă!
Milan, de doar 10 luni, care se joacă cu orice apucă!

Shakira, care este și o filantroapă reputată, are o relație cu Gerard din 2010 și nu au planuri de căsătorie. Însă deja se bucură de o familie frumoasă de doi ani încoace. Alături de poza cu cei doi băieței, artista a comentat: “Sunt cu adevărații mei guru”. Milan Piqué I Mebarak s-a născut pe 22 ianuarie 2013, iar Sasha a venit pe lume tot în ianuarie, pe 29, dar anul acesta.

Shakira și Gerard, un cuplu HOT celebru!
Shakira și Gerard, un cuplu HOT celebru!

FOTO Instagram, WENN.COMINAPOI LA PRIMA PAGINA