Bătaie cu șampanie. Malia Obama petrece la munte cu prietenii

Malia Obama petrece la munte. Fiica cea mare a fostului președinte al Statelor Unite se bucură de o vacanță pe cinste în Aspen, iar o fotografie publicată pe Instagram arată cum ia masa de prânz împreună cu câțiva prieteni, poate nu la fel de cunoscuți, dar la fel de bogați.

Happy President's Day!! xM #Aspen #friends #family #fun

A post shared by Monique Lhuillier (@moniquelhuillier) on

În vârstă de 18 ani, stagiară la compania Weinstein, Malia a fost văzută la un restaurant din munți, împreună cu o gașcă impresionantă de copii de bani gata, printre care și Elizabeth, Zachary și Holden Tisch, copiii producătorului Steve Tischm, Prințul Tassilo von Furstenberg. În timp ce grupul se relaxa în interiorul restaurantului, afară era o petrecere pe cinste, cu oameni puși pe distracție, unii dintre ei la bustul gol, bătându-se cu peste 200 de sticle de șampanie Veuve Clicquot, în timp ce dansau pe mese.

Clipurile video distribuite pe Instagram arată cum un grup mare de oameni petrec în aer liber, în timp ce Malia și prietenii săi iau masa în interiorul restaurantului. „Sărbătorind ziua de naștere printr-un duș cu 200 de sticle de Veuve Clicquot la Cloud 9 Aspen Highlands. Fac asta în fiecare an „, a scris unul dintre petrecăreți pe Instagram, împreună cu un video.  Un alt film a arătat doi bărbați care pulverizau șampanie spre mulțime, cu titlul: „Echipa SUA.”

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA