Bătălie pe muzica lui Prince

Citeste tot despre:

Vineri se va împlini un an de la moartea lui Prince – ziua în care ar fi trebuit să se lanseze un EP cu muzică nouă de-a artistului. Dar asta nu se va mai întâmpla!

Mâine se împlinește un an de la moartea lui Prince.

Mâine fanii artistului ar fi trebuit să primească un cadou: EP-ul Deliverance, care ar fi comemorat un an de la dispariția artistului. Ideea acestei lansări a aparținut producătorului George Ian Boxill. Trustul care se ocupă, însă, de administrarea verii lui Prince s-a opus vehement apariției EP-ului, ajungând chiar la tribunal – astfel că Boxill a primit interdicție de a distribui muzica artistului. Iar judecătorul a și adus argumentul perfect care să-l oprească pe acesta să exploateze financiar muzica lui Prince. Boxill a semnat un contract de confidenațialitate în 2006, pe când lucra cu starul în studioul de înregistrări. De altfel, faptul că a vrut să lanseze Deliverance i-a mai atras lui Boxill o obligație neplăcută: a trebuit să predea toată muzica lui Prince pe care o avea în înregistrări către trustul care administrează averea acestuia, pierzând orice drept asupra acelor piese muzicale.

George Ina Boxill a pierdut dreptul de a lansa Deliverance.

Problema cea mai mare ar fi că există deja pre-comenzi pentru Deliverance din partea a miloane de fani ai artistului.INAPOI LA PRIMA PAGINA