Bebelușul lui Kylie Jenner este un fashion icon. Cât de cool este îmbrăcată Stormi!

Este cea mai bogată din familia Kardashian-Jenner, așa că mămica Kylie Jenner nu s-a uitat la bani atunci când i-a creat propria garderobă fetiței sale. Stormi are doar 2 luni și jumătate și este cel mai fahion bebeluș, asta pentru că mama ei tânără îi oferă tot ce-i mai bun. Dacă imediat după ce i-a dat viață, Kylie distribuia pe contul său un video cu garderoba impresionantă pe care i-a pregătit-o fetiței, acum iat-o pe micuță purtând cele mai cool hăinuțe!

Rafturi întregi de încălțăminte de fițe, de la branduri renumite, rochițe, body-uri, costumașe, jachete, pantaloni, tot ceea ce are nevoie un nou-născut. Stormi este o răsfățată cu o garderobă asigurată pe cel puțin un an de zile. Conform presei stăine, cel puțin 70 de mii de dolari ar fi cheltuit Kylie pentru hăinuțele copilului, un fleac pe lângă câștigurile sale colosale din brandul de produse cosmetice, reclame pe Instagram și show-ul Keeping Up with the Kardashians. Este cea mai tânără și cea mai bogată din familie, o mămică dăruită care își petrece mult timp alături de copilul ei.

După ce a petrecut la Coachella, Kylie s-a întors acasă, la Stormi, și i-a bucurat pe prietenii virtuali cu câteva fotografii cu micuța ei. S-a fotografiat cu fetița în brațe, dezvăluind câteva dintre piesele statement ale garderobei de bebeluș. Stormi este o scumpete de copil, iar îmbrăcată într-un body alb imaculat și cu o pereche de încălțări sport de la Nike Air Force One, arată foarte cool.

  

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA