Ben Affleck, din nou în formă după cura de dezalcoolizare

Ben Affleck zâmbește din nou și arată mult mai bine acum, după ce a împărtășit cu toată lumea vestea bună că este în proces de recuperare, după ce a fost dependent de alcool atâția ani. Săptămâna trecută anunța pe Facebook că s-a hotărât să renunțe la viciul său – alcoolul: ” Am terminat tratamentul pentru dependența de alcool, ceva cu care m-am confruntat în trecut și cu care voi continua să mă lupt. Vreau să trăiesc viața la maxim și să fiu cel mai bun tată. Vreau ca copiii mei să știe că nu este nicio rușine să ceri ajutor atunci când ai nevoie și să fii sprijin  pentru cineva care are nevoie de ajutor, dar se teme să facă primul pas”.

După ce a fost internat la o clinică de profil,  acum apare în formă și cu zâmbetul pe buze alături de cei trei copii ai săi, Violet, Seraphina și Samuel de 11, respectiv 8 și 5 ani. A fost onest atât cu fanii, cât și cu sine și a recunoscut că luptă cu dependența de alcool încă din 2001 și a decis că este timpul să facă o schimbare majoră. După ce s-a tratat la dezalcoolizare, se pare că Ben Affleck arată foarte bine și a fost surprins duminică alături de micuții săi, copiii cu Jennifer Garner. Zâmbind, el i-a ținut pe Serafina și pe Samuel de mână, în timp ce fata cea mare, Violet, îi însoțea la slujba de duminică.

Copiii săi sunt motivul principal pentru care Ben a decis să pună punct viciilor sale și, așa cum vedem și noi, arată mult mai bine și mai fericit decât la început de an, când a fost surprins alături de o femeie care îl ajuta în încercarea sa de a se lăsa de băut. Toate eforturile sale par să dea roade.

Ben Affleck și nutriționista care îl ajută în cura de dezintoxicare.

Ultima oară, Ben a apărut public în seara Oscarurilor și, ca să se asigure că nu va pune pic de băutură în pahare, un antrenor l-a însoțit la eveniment. Actorul a decis să taie alcoolul de pe listă, după ce acest viciu i-a distrus relația cu soția Jennifer Garner și i-a cam dat bătaie de cap și în carieră. Chiar o sursă apropiată a starului a spus că starea sa de sănătate este vizibil mai bună: „El a terminat tratamentul și se simte bine. A făcut acest lucru pentru el și familia lui. „Familia este pe primul loc.”

Foto: Hepta, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA