Ben Affleck, disperat că-și pierde averea!

Citeste tot despre:

, ,

Apropiații actorului spun că acesta nu-și permite să divorțeze, de aceea face tot ce poate pentru a se împăca cu Jennifer Garner

Ben Affleck vrea să-și păstreze familia, dar și banii
Ben Affleck vrea să-și păstreze familia, dar și banii

Affleck are o avere de 75 de milioane de dolari – și având în vedere că din mariajul cu Jennifer Garner are trei copii (Violet, Seraphina și Samuel), un divorț l-ar ruina de-a binelea. Ben știe asta și se teme îngrozitor. De aceea a și fost șocat atunci când Jennifer a cerut divorțul. Recentul zvon că Jennifer ar fi însărcinată cu al patrulea copil a fost unul fals – dar este limpede că divorțul celor doi trenează și în absența sarcinii.

Și dacă stăm să ne gândim că a trecut aproape un an de când cei doi și-au anunțat divorțul, iar la tribunalul din Los Angeles tot nu sunt de găsit actele lor de divorț… E limpede că nu s-a făcut nici acum un pas oficial în acest sens, iar Ben trage de timp și încearcă din răsputeri s-o facă pe Jennifer să se răzgândească. „Ben se gândește că va rămâne falit dacă divorțează. Singura lui soluție e să se împace cu Garner. Dar nu e numai asta… Lui Ben îi pasă de bani, dar ține foarte mult și la familia lui”, comentează un prieten.

Foto: arhivaINAPOI LA PRIMA PAGINA