Ben Affleck, probleme cu iubita! Nu vrea să renunțe la fostul soț!

După un istoric amoros din care n-au lipsit infidelităţile în serie, actorul are surpriza de-a trăi un prezent incert alături de noua lui iubită, care-i pune la îndoială devotamentul.

Ben Affleck și Lindsay Shookus

Cele mai recente imagini cu starul hol­lywoodian și noua lui parteneră, Lind­say Shookus (37), sunt dovada faptului că Ben (45) și-a refăcut bine-mersi viața sentimentală. E din nou îndrăgostit și pare mai în­crezător ca niciodată că idila în care este implicat acum se poate transforma într-o iubire pe viață. Însă, înainte de-a ne hazarda cu iminența nunții și a venirii pe lume a unor moștenitori Shookus-Af­fleck, trebuie să analizăm situația obiectiv. Pentru că-n spatele euforiei de moment se ascunde neîn­crederea lui Lindsay, care numai lucruri bune nu prevestește!

Pe 13 septembrie, adică la nici trei luni de când cei doi amorezi și-au făcut publică relația, Life & Style a aflat că Ben și Lindsay s-au împotmolit deja în primul obstacol care le zdruncină din temelii idila. În timp ce starul din Gone Girl muncește pe brânci la finalizarea divorțului de mama celor trei copii ai lui, Violet (11), Seraphina (8) și Samuel (5), iubita lui n-are nici ce mai mică intenție de-a depune actele de divorț, în ciuda faptului că e despărțită de tatăl fetiței ei încă din 2014. Mai mult, producătoarea emisiunii Saturday Night Live continuă să locuiască în aceeași clădire cu cel care-i este încă soț, Kevin Miller. Ea spune întregii lumi că nu s-a mutat pentru binele copilului lor, care ar beneficia astfel de ambii lui părinți, însă gurile rele susțin că noua cucerire a lui Ben are cu totul alt motiv pentru care nu renunță la mariajul ei. Se numește neîncredere. Și a apărut în momentul în care Lindsay s-a pus la curent cu infidelitățile repetate din trecutul partenerului ei.

Fosta lui.

În primul rând, Shookus știe prea bine cât de repede s-a desprins Affleck de cea care-i era soție devotată de zece ani, doar pentru a începe idila cu ea. Superstarul a lăsat baltă mariajul cu Jennifer Gar­ner, ca să intre într-o relație extraconjugală care pu­tea să se încheie oricând. Iar, dacă e să luăm în seamă zvonurile că aventura dintre actor și producătoare a început în 2014 și că, de fapt, ea a fost adevărata cauză a divorțului Affleck-Garner, cu atât mai grav! Ce garanție are ea că Ben, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, n-o va înlocui și pe Lindsay în doi timpi și trei mișcări?!

Lindsay Shookus și Kevin Miller

Întorcându-ne în timp, descoperim că actorul n-a ezitat să-și părăsească iubita din liceu, pe Cheyen­ne Rothman, după mai mult de șapte ani petrecuți împreună, pentru simplul motiv că-și putea găsi altă parteneră, mai pe măsura lui, imediat ce-a dat lovitu­ra cu pelicula câștigătoare de Oscar Good Will Hun­ting. Astfel, el s-a cuplat cu nimeni alta decât Gwy­neth Paltrow, dar actrița n-a rezistat mai mult de trei ani lângă Affleck: „Nu putea avea o iubită stabilă atât timp cât cucerea pe bandă stripteuze.“ Și stripteuzele au rămas slăbiciunea lui și în timpul logodnei cu Jen­nifer Lopez, care-a dat și ea cărțile pe față: „Am su­ferit ca un câine!“. După care, Ben părea, în sfârșit, că și-a înfrânt pornirile din tinerețe și s-a așezat la casa lui. Degeaba, deoarece chiar în căminul său și-a găsit următoarea iubită, pe bona copiilor lui, Christine Ou­zounian. Și-atunci ce așteptări să mai aibă Lindsay de la un asemenea crai? Niciuna!

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA