Ben Affleck s-a mutat cu noua iubită. Ce părere are Jennifer Garner?

Relația actorului Ben Affleck cu producătoarea emisiunii SNL, Lindsay Shookus, a ajuns la o nouă etapă: cea a locuitului împreună. Potrivit presei internaționale, cei doi sunt împreună de trei luni, iar relația lor este una pe cât se poate de serioasă.

S-au mutat împreună

Nici bine nu ne-am obișnuit cu ideea că Ben Affleck și-a refăcut viața amoroasă, că aflăm și că acesta deja și-a invitat noua iubită să locuiască cu el. Da, se pare că Ben și Lindsay locuiesc în casa aestuia din Pacific Palisades, locuința pe care și-a ales-o la începutul acestui an, când a părăsit căminul conjugal. ”Petrec foarte mult timp împreună, în Los Angeles. Lindsay stă acasă la Ben”, este ceea ce a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Dar ce părere are fosta parteneră de viață a lui Ben despre această mișcare grăbită? Ei bine, nu pare să fie afectată! Aceasta a fost surprinsă, ieri, pe când se îndrepta spre biserică alături de cei trei copii ai ei și era pe cât se poate de zâmbitoare. Pesemne, Jennifer s-a obișnuit cu ideea că relația amoroasă cu celebrul actor nu mai poate fi salvată și-l privește pe Ben doar ca pe tatăl copiilor ei.

Jennifer, ieri, la biserică

Revenind la Ben și Lindsay, aceștia au fost văzuți împreună, în public, săptămâna trecută, pe când luau masa în oraș. ”Au luat masa la Giorgi Baldi. Au sosit cu o limuzină și păreau chiar foarte fericiți. Au luat rapid masa și apoi s-au întors la reședința lui Ben”, a precizat o sursă pentru DailyMail. Așadar, ne așteptăm ca în curând Ben și Lindsay să se afișeze pe covorul roșu, în calitate de cuplu, confirmând astfel relația lor amoroasă.

foto: Splash, arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA