Ben Affleck s-a mutat din casa în care locuiește Jennifer Garner!

Deși au anunțat că se separă încă din 2015, Ben Affleck și Jennifer Garner au continuat să locuiască împreună, în aceeași casă din Pacific Palisades, chipurile ”pentru binele copiilor” lor.

Ben Affleck s-a mutat singur!

Acum, însă, la doar câteva zile după ce au depus, în mod oficial, actele de divorț, se pare că actorul s-a mutat din reședința pe care a împărțit-o timp de 12 ani cu cea care i-a fost soție. Potrivit unei surse citate de E! Online, Ben s-a mutat într-o casă aflată la o distanță relativ mică de reședința lui Garner, pentru a fi aproape de cei trei copii ai săi. ”A găsit o casă pe aproape”, a declarat o sursă din anturajul celor doi foști soți.

Chipurile, acum două zile, au fost zărite, în fața reședinței Garner, câteva mașini ale unei firme de transport, care i-au transferat bunurile lui Affleck la noua adresă. În tot acest timp, Ben se afla la slujba duminicală alături de Jennifer Garner și cei trei copii ai lor. ”Amândoi sunt încântați de pasul următor din viața lor și sunt foarte fericiți că au acum două case primitoare pentru copiii lor”, a mai declarat respectivul apropiat.

Duminică, Jen și Ben au fost împreună la biserică

Amintim că-n urmă cu câteva săptămâni, Ben și Jennifer emiteau următorul comunicat de presă, prin care-și anunțau divorțul: ”După mult timp de gândire, am luat decizia de a divorța. Mergem înainte cu iubire și prietenie unul față de altul și cu angajamentul de a fi co-tutori pentru copiii noștri, a căror intimitate vă rugăm s-o respectați în această perioadă atât de dificilă. Acesta va fi singurul nostru comentariu despre această problemă familială”.

foto: arhivă / HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA