Ben Affleck și Jennifer Garner au plecat în vacanța anuală în Hawaii. Cum i-au surprins paparazzi?

Ori sunt cei mai prietenoși foști de pe Terra, ori e ceva mai mult de spus acolo și nu ne spun și nouă! Vorbim despre foștii Jennifer Garner și Ben Affleck care au plecat și anul acesta în vacanța de familie din Hawaii, așa cum o făceau și când erau căsătoriți.

foto: Hepta

Ben Affleck și Jennifer Garner și-au petrecut Paștele împreună, în Hawaii

Deși el are o altă parteneră, Ben Affleck nu-și neglijează familia! Actorul și-a însoțit fosta nevastă și cei trei copii într-o vacanță exotică în Hawaii, devenită deja tradiție în familia lor. Îmbrăcați lejer, Ben și Jennifer și-au petrecut timpul concentrându-se asupra celor trei copii, dar și discutând ca doi buni prieteni.

De fapt, părea că între ei nu s-a schimbat nimic, deși nu mai formează un cuplu amoros de mai bine de doi ani. S-au distrat, s-au amuzat, au dat în mintea copiilor lor și adesea i-am surprins stând împreună pe o băncuță, discutând despre una-alta. Să fie, așadar, un semn că mai e un capitol de citit din povestea lor? Sau să fie, pur și simplu, doi părinți care au ajuns la un numitor comun și care au pus interesele copiilor lor mai presus de orice? Și dacă da, se poate așa?

Lindsay Shookus. Femeia din viața lui Ben Affleck


INAPOI LA PRIMA PAGINA