Ben Affleck și Jennifer Garner, ceartă în plină stradă. Ce mai au cei doi foști de împărțit?

Citeste tot despre:

, , ,

Au divorțat, iar Ben și-a refăcut deja viața amoroasă. Nu ar exista, așadar, un alt motiv aparent pentru ca cei doi foști soți să se certe în plină stradă, în fața copiilor lor.

Jen, furioasă pe ieșirile lui Ben Affleck

Ben Affleck și Jennifer Garner nu au liniște nici după divorț! Deși au declarat că au o relație minunată în prezent și că se pot ocupa îndeaproape, împreună, de nevoile copiilor lor, iată că o simplă întâlnire între ei poate duce rapid la o ceartă imensă.

Ce s-a întâmplat recent? Ei bine, se pare că Jennifer Garner e furioasă pe atenția pe care scandalul în care a fost Ben Affleck implicat recent a adus-o asupra celor trei copii ai lor, și, implicit, a ei. Chipurile, Jen n-a rezistat să nu-i reproșeze acest lucru la cea mai recentă întâlnire a lor, chiar dacă era în plină stradă și alături de cei trei copii.

Actrița și-a dus fostul soț după o mașină de pompieri și a început să-i reproșeze că s-a lăsat târât în scandalul Harvey Weinstein, și, implicit, în cel cu Hilarie Burton, care l-a acuzat la rându-i pe Ben de hărțuire.

Ei bine, judecând după imaginile obținute de paparazzi, Ben pare să încerce s-o consoleze pe fosta soție, atingându-i brațul și explicându-i vrute și nevrute. Nu știm cum s-a sfârșit totul, dar e clar că Jen nu mai e dispusă să accepte nicio greșeală din partea acestuia.INAPOI LA PRIMA PAGINA