Ben Affleck și Jennifer Garner, în vacanță împreună!

Citeste tot despre:

,

Pe modelul Chris Martin și Gwyneth Paltrow, Ben și Jen își petrec toate sărbătărtorile și vacanțele împreună, în familie. Cei doi au plecat acum, alături de cei trei copii, în vacanță în Bahamas.

Pleacă din nou împreună în vacanță

Deși au anunțat că divorțează și că nu mai există nicio șansă pentru ca cei doi să-și reia relația amoroasă, Ben și Jennifer fac eforturi de a le oferi copiilor lor vacanțe normale, în familie, chiar dacă asta presupune eforturi și compromisuri din partea amândurora.

Așa se face că atunci când Jen a primit un job în Bahamas, ea s-a gândit să-și ia și familia pentru a se bucura de nisipurile cristaline și de apa transparentă. Numai că, odată cu cei trei copii, Jen s-a gândit să-l ia și pe fostul soț, pentru a-i avea pe aceștia sub supraveghere. Nu ne-au spus-o ei, ci publicația UsWeekly care a dezvăluit aceste planuri secrete ale foștilor soți.

ben affleck discutie jennifer garner
Tristul cadru cu cei doi foști, în weekendul în care și-au anunțat separarea

Culmea e că insula respectivă e la doar câțiva kilometri de locul în care Jen și Ben s-au refugiat atunci când, în 2015, și-au anunțat separarea. Nici nu vrem să ne închipuim, așadar, ce sentimente și trăiri au aceștia reîntorcându-se în acel loc. ”Jennifer va face mereu astfel încât să găsească o soluție bună pentru toată lumea. Iar pentru Ben va fi ocazia perfectă pentru a menține o relație normală cu copii lui”, a afirmat o sursă din anturajul celor doi.

Baker’s Bay, locația unde cei doi foști soți merg în vacanță

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA