Ben Affleck și Jennifer Garner sunt din nou fericiți

După ce Ben Affleck a recunoscut public că este alcoolic și că se tratează pentru a scăpa de această dependență, pare că lucrurile în mariajul său cu Jennifer Garner s-au mai liniștit. Cuplul se despărțise în 2015 din cauza problemelor actorului cu alcoolul, dar și pe fondul unei presupuse relații a acestuia cu bona copiilor lui. Cu toate acestea, Ben și Jennifer trăiau sub același acoperiș, împreună cu cei trei copii ai lor – Violet, Seraphina și Samuel.

Ben și Jennifer par fericiți împreună.

Pare că soarele a ieșit din nou pe strada lui Garner și a lui Affleck, căci cei doi au fost fotografiați împreună, după foarte mult timp. Vedetele au fost surprinse cu zâmbetul pe buze și foarte fericite, în timp ce ieșeau dintr-o biserică din Brentwood, California, acompaniați de cei trei copii, duminică dimineața.

Din nou o familie unită.

Dupa ce a petrecut o săptămână în Georgia pentru a filma noua sa producție „Simon vs. The Homo Sapiens Agenda”, Garner, 44 de ani, s-a bucurat de ceva timp de calitate alături de Affleck, 44, și copiii lor, Violet, 11, Serafina, 8, și Sam, 5 ani. Actrița a fost surprinsă în timp ce râdea copios alături de soțul său, de care s-a despărțit de mai bine de doi, dar de care încă nu a divorțat.

Între timp, Affleck a mers pe o ținută casual, așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, cu o jachetă bleumarin timp bomber, un tricou albastru cu desene, jeans și pantofi sport. Vedem acum un altfel de Ben, mult mai radiant, mai fericit și mai încrezător, dacă facem o comparație cu ipostazele în care actorul a apărut la început de an, când încă era în curs de reabilitare, alături de o specialistă în nutriție care îl ghida.

Ben alături de nutriționita care îl ajută în cura de dezintoxicare.

Foto: Splash, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA