Beyonce a organizat o petrecere exclusivistă după Premiile Grammy

Chiar dacă Beyonce nu a câțtigat cele mai multe premii Grammy duminică seara, ea a luat acasă trofeele pentru cel mai bun album contemporan, „Limonade” și pentru cel mai bun videoclip, „Formation”. Așa că solista a avut toate motivele din lume pentru a sărbători, mai ales că de curând a anunțat că este gravidă cu gemeni.

Dacă la Premiile Grammy nu am văzut-o pe diva nici pe covorul roșu, dar nici la petrecerea de după ceremonie, singura apariție, surprinzătoare de altfel, fiind în timpului show-ului său, se pare că artista a dat o petrecere în propriul stil, departe de ochii curioșilor.

Beyonce, 35 de ani, a distribuit recent pe contul său de Instagram câteva poze de la petrecerea restrânsă, acasă, iar rochia albă cu decolteu pe care a purtat-o a atras o mulțime de laude. Ținuta este creată de Peter Dundas, același designer care a îmbrăcat-o și la Grammy, fost director creativ la Roberto Cavalli. Această rochie lungă, albă, cu capă, a arătat fantastic pe Beyonce. Ne place creația, mai ales că are câteva detalii aurii care îi dau un aer de prețiozitate. În mod clar, Peter Dundas știe cum să îmbrace o regină, fie ea chiar și a muzicii.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA