Beyonce a slăbit spectaculos. Iată ce siluetă ca trasă prin inel are la cinci luni de la nașterea gemenilor!

De Ziua Recunoștinței, Beyonce le-a făcut fanilor internauți o bucurie și le-a prezentat câteva obiecte vestimentare din noua ei colecție, disponibilă deja pe site-ul beyonce.com.

Mai sexy ca oricând!

Cu această ocazie, am admirat-o și noi pe celebra artistă, care arată din ce în ce mai bine! Deși au trecut doar cinci luni de la venirea pe lume a gemenilor Sir și Rumi Carter, cântăreața de 36 de ani și-a recuperat deja silueta de odinioară, afișând un trup sculptat și o talie de viespe.

Are o siluetă perfectă!

Artista a îmbrăcat, pe rând, două ținute, una mai sexy ca cealaltă, punându-și evidență silueta perfectă. Unul dintre aceste outfituri era compus dintr-o rochie verde-smarald, care îi lăsa la vedere bustul generos, dar și picioarele tonifiate și parcă interminabile, și o pereche de sandale înalte, nude. Nu putem, așadar, să nu sesizăm cât de bine arată Queen Be la un timp relativ scurt de când a născut. Cât despre piesele vestimentare comercializate de ea, fanii s-au arătat de-a dreptul încântați. Iată fotografiile în care promovează aceste două outfituri!INAPOI LA PRIMA PAGINA