Beyonce arată minunat în fustă mini! Iată cât a slăbit după nașterea gemenilor!

Citeste tot despre:

, ,

O lună a stat departe de lumina reflectoarelor, îngrijindu-se doar de bunăstarea gemenilor Rumi și Sir Carter. Acum, însă, Beyonce este pregătită să iasă din casă și să le arate tuturor că venirea pe lume a gemenilor a împlinit-o și a făcut-o mai fericită oricând.

Vineri, de exemplu, Beyonce și Jay Z au ieșit din casă pentru a petrece o noapte în doi, în neobositul Los Angeles. Cu această ocazie, celebra artistă a îmbrăcat un outfit extrem de sexy, care a pus-o în valoare și care a arătat că Be a slăbit foarte mult la o lună de la venirea pe lume a lui Rumi și Sir Carter.

Artista a postat câteva cadre inedite și pe contul ei de Instagram, spre fericirea fanilor internauți, care așteptau cu sufletul la gură revenirea divei pe rețelele de socializare. Într-una dintre imagini, Be apare lângă soțul ei, Jay Z, demonstrându-le tuturor că mariajul lor de nouă ani este mai puternic ca oricând acum că au devenit din nou părinți.

Revenind la outfitul artistei, trebuie să recunoaștem că suntem impresionați de cât de repede a slăbit artista, dat fiind faptul că pe timpul sarcinii a acumulat destule kilograme. Ei bine, pare că Be este foarte aproape de a-și recupera silueta de dinaintea sarcinii.

În urmă cu câteva zile, Be a confirmat venirea pe lume a gemenilor ei, postând pe contul ei de Instagram prima fotografie cu gemenii Sir Carter și Rumi, un băiețel și o fetiță.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA