Beyonce, aspru criticată de fani. Ce a făcut diva de a scandalizat internetul?

Este o mămică celebră, i-a adus pe lume pe gemenii Rum și Sir în urmă cu două luni, iar Beyonce arată trăsnet după ce a dat jos kilogramele în plus. Fanii au apreciat că a revenit într-un timp atât de scurt la o siluetă trasă prin inel, însă o fotografie distribuită de cântăreață pe contul său de Instagram i-a scandalizat pe mulți internauți.

Într-o rochie scurtă, cu un decolteu adânc, așezată la o masă, Bey s-a fotografiat cu paharul de vin în mână, lucru care nu a putut fi trecut cu vedere de fani. Fiecare mamă are nevoie de puțin timp pentru ea, să se relaxeze și să iasă în oraș, departe de agitația de acasă și de haosul biberoanelor, schimbatului de scutece și al îngrijirii micuților. Însă, pentru internauți, este inadmisibil ceea ce diva a făcut, considerând că ea ar trebui să fie un model de urmat. A dat foc la întreg internetul după ce a ieșit cu soțul său, Jay  Z, în oraș și au băut câte un pahar de vin. Megastarul de 35 de ani a fost surprinsă cu paharul în mână, iar comentariile care au urmat au fost fie tăioase, fie menită să-i spele imaginea.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

„Sper că Beyonce nu-și folosește sânii să-i hrănească pe gemeni după acel pahar de vin”, a scris un internaut, în timp ce alții și-au exprimat și ei părerea: „Oamenii se grăbesc întotdeauna să judece, cum știi că acolo este vin și cum știi că încă alăptează? Să crești copii este o muncă grea și uneori ai nevoie de o pauză.”, sau  ” Este o nebunie să-i refuzi unei femei un pahar de vin, chiar dacă alăptează. Puținul alcool băut se elimină din laptele matern în decursul a două ore. Un pahar de vin nu este o crimă. „

Și puțin îi pasă divei de părerile răutăcioase, căci chiar a doua zi, a distribuit pe contul său de Instagram o serie de fotografii extrem de sexy, cu abdomenul la vedere, pentru a închide gurile răutăcioșilor. Este o mamă model – a slăbit, are grijă de 3 copii și mai are timp și de ieșiri romantice alături de soțul Jay Z.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA